Šokantno: Pijanac zaspao na sredini najprometnije ceste u Hrvatskoj

Pozvali su odmah policiju, a muškarac je bio u teško alkoholiziranom stanju. Dnevnik.hr prenosi pismo čovjeka koji je bio očevidac:

‘Poštovani, u petak 15. 2. na auto putu Dalmatina neposredno prije Zadra (u pravcu Šibenika) se desilo nešto nevjerovatnooooo!! Nepoznati muškarac MRTAV PIJAN spava nasred ceste... Nakon što su dva automobila uspjela uočiti i izbjeći nesreću i ja sam stao kako bih pomogao eventualno unesrećenima... (u prvi mah sam pomislio da se desilo prometna nezgoda sa smrtnim ishodom!!) ali na svu sreću sve je prošlo ok... Smatram kako ovo treba objaviti kako se slični događaji ne bi ponovili...'.

Ispostavilo se da je muškarac, koji je ležao nasred autoceste, bio pijan. Čitatelj je naknadno u telefonskom razgovoru za spomenuti portal pojasnio kako su vozači zvali i policiju. No, u međuvremenu su uspjeli razbuditi muškarca, on se ubrzo udaljio s autoceste, pa su zabrinuti vozači još jednom kontaktirali policiju uz poruku, kako nema više potrebe za njihovom intervencijom.

Na teren su ipak upućeni policijski službenici zadarske Prometne policije, koji su obišli područje, ali nisu nikog zatekli.