FOTO/VIDEO  SKANDALOZNO: Predsjednik Josipović odlikovao Ejupa Ganića, organizatora muslimanske agresije na Hrvate Središnje Bosne

Ejup Ganić, Predsjednik Ivo Josipović, skandalozno, Mirko Zelenika, Ejup Ganić, ratni zločin

"Red kneza Branimira s ogrlicom" za, vjerovali ili ne "osobite zasluge stečene promicanjem međunarodnog položaja i ugleda Republike Hrvatske i njezinih odnosa s drugim državama."

A zapavo, u jeku muslimanske agresije na Hrvate Ganić je obilazio arapske zemlje, huškajući protiv Hrvatske i Hrvata kao neprijatelja islama.
Činio je to i u Alžiru, gdje su hrvatske tvrtke imale uposlenih radnika. Samo nekoliko dana nakon takva njegova huškačkog govora u Alžiru teroristi su upali u barake Hidroelektrinih radnika.

Tako je, 14. prosinca 1993., barbarski ubijeno 12 hrvatskih radnika. Donedavni alžirski nadbiskup Henri Teissier služio je mise za duše ubijenih, uvršćujući ih u katoličke mučenike, žrtve smaknute zbog svoje vjere.
Na žalost, čini se da nisu smaknuti prvenstveno zbog vjere, nego zato što su pripadali nacionalnosti koju je Ganić izbezumljeno mrzio, te zato što je to bio način da se hrvatskoj privredi nanese teška šteta - hrvatska poduzeća od tada nisu u Alžiru radila sljedećih sedam godina i tek su se od zadnje godine prošlog stoljeća počela opet polako i postupno vraćati na to tržište.