Sjećate se ovog policajca? U nedjelju je pijani mladić ušao u njegov stan i polugol legao uz njega

prešla na crveno
Podsjetimo, Prgomet se "proslavio" kad je intervenirao i na pod srušio gospođu Katicu Karlović koja je prošla preko pješačkog prijelaza dok je bilo upaljeno crveno svjetlo. Slučaj je tada podijelio javnost koja je raspravljala o tome je li Prgomet reagirao pretjerano ili je gospođa Karlović bila ta koja je ignorirala poziv policajca da mu pokaže osobnu iskaznicu, javljaju hrvatski mediji.

Prgomet se sad našao u središtu novog slučaja koji se dogodio u njegovu stanu. On se, naime, jučer oko 6:30 vratio iz noćne smjene, a u isto vrijeme njegova supruga ustala je da bi stigla na posao u kafić. Darko je legao na krevet u dnevnom boravku i zaspao, a njihovo dvoje osnovnoškolske djece spavalo je u susjednoj prostoriji.

Nije provala, promašio je stan

Nakon nekoliko sati Darko se probudio i u krevetu kraj sebe vidio mladića koji je tu spavao samo u donjem rublju i čarapama. Muškarac je navodno bio prilično alkoholiziran, kad se probudio počeo je bauljati stanom. Darko je alarmirao kolege policajce koji su nepozvanog gosta odvezli u postaju.

Kako su priopćili iz policije, nepoznati mladić nije provalio. On je navodno bio na tulumu u zgradi te je naprosto pogriješio stan. Nije pravio nered, ali sasvim sigurno situacija nije bila nimalo ugodna po obitelj Prgomet.

Iz Policijske uprave osječko baranjske potvrdili su nam bizarnu priču u kojoj se u nedjelju ujutro našao njihov kolega Prgomet.

Kako kaže glasnogovornik Darijo Premec, momak nakon policijske intervencije nije zadržavan u prostorijama policije na otrežnjenju jer za to nije bilo osnove, ni potrebe, a DORH će odlučiti je li u ovom njegovom činu bilo elemenata kaznenog djela.

"Djelo bi se eventualno odnosilo na nepovredivost doma, no očito u svemu tome nije bilo namjere." Također, tumači Premec, o vlasnicima stana ovisi hoće li inzistirati na ikakvom daljnjem postupanju prema mladiću koji je subotnji izlazak okončao u njihovom stanu.

Foto: glasslavonije