Sin Horvatinčićevih žrtava: Svaku noć sanjam roditelje kako vrište na brodu i umiru

Jer,kako drugačije objasniti činjenicu da je pušten čovjek koji je oduzeo život mojim roditeljima Francescu i Marinelli? A znamo da oni nisu bili jedine njegove žrtve - kazao je za Jutarnji list kaže Federico Salpietro, sin poginulog talijanskog para, nakon što je doznao da je Županijski sud u Šibeniku donio odluku o puštanju poduzetnika Tomislava Horvatinčića na slobodu..

- Užasno me strah te novonastale situacije. Dok je Horvatinčić još bio u pritvoru, kontaktirali su me mnogi iz Hrvatske i upozoravali na ovakav slijed događanja. Govorili su da je Horvatinčić jako utjecajan i da ima jake političke veze. Nisam im vjerovao jer sam mislio kako čovjek koji ubije jednostavno ne može na slobodi čekati završetak sudskog postupka. No, očito sam se prevario - kaže razočarano.

- Svaki drugi dan imam istu noćnu moru. Sanjam roditelje kako vrište na brodu i umiru. Zbog njihova vriska budim se u znoju. Očito je da ću morati potražiti pomoć liječnika ili psihijatra - dodaje kroz suze.

- Nitko nas i naše odvjetnike nije kontaktirao. On bi platio mojoj sestri školovanje?! Pa, on bi mojoj sestri trebao kupiti fakultet, a ne platiti godinu studija. Mi smo izgubili roditelje i njihovi životi nemaju cijenu. Taj čovjek treba ostati bez svega što ima - zaključio je Federico u razgovoru za Jutarnji .