Rovinjski butik paravan za seksualne usluge

prostitucija
...uhićeno je osam osoba, među kojima su i tri žene za koje se sumnja da su organizirale, ali i pružale usluge na području Zagreba, Zagorja, Dalmacije i njemačkog grada Mannheima.

Jedna od njih je, prema navodima jednog dnevnog lista, Ivana K. koja je uz ostale djevojke, usluge pružala do ljeta 2012. u Rovinju, Poreču, Puli, Pazinu i Rijeci. Tada je uhićen njezin "poslodavac", taksist Tomislav Brnjas, koji je u posao uključio i svoju suprugu Ramajanu. Ivana K. je rekla da je tada mjesečno zarađivala najmanje 20 tisuća kuna, a da je Ramajanin butik u Rovinju bio paravan za sklapanje poslova koji su se odvijali putem telefona.

Komunikacija putem telefona je bila šifrirana, a "poslodavac" im je izradio i posjetnice na kojima je pisalo "escort". Te su kartice ona i ostale djevojke dijelile strancima.

Radile su u smjenama. Ako su uslugu pružale u prostoru koji je osigurao "poslodavac", pola sata su naplaćivale 400 kuna, a sat 600 kuna. Pružanje usluga u hotelu naplaćivale su više.

Ramajanu Brnjas (38) zvanu Bubica iz Zagreba u Rovinju nitko ne poznaje niti zna je li imala ili još ima kakav butik. Jednako tako Rovinjcima je nepoznat njezin suprug Tomislav (43). Naime, oboje imaju registrirane djelatnosti na istoj adresi u Ilici u Zagrebu, i to Ramajana ima poduzeće Bubica-Centar, a Tomislav zvani Toco ima Taxi prijevoz.

glasistre.hr