Protiv katoličke crkve u Hrvata bore se dezerteri Domovinskog rata!

napadač
Naime, na prosvjedu su nevladine udruge: Glas razuma - Pokret za sekularnu Hrvatsku, Inicijativa "Nisam Vjernik" i Udruga "Protagora" organizirrale mirni prosvjed Raskinimo vatikanske ugovore. No, već pri samo početku okupljanja dr. Ružicu Ćavar je napao 58-godišnji muškarac udarivši je šakom u nos!

Svoje viđenje cijele situacije s čitateljima Dnevno.hr-a odlučio je podijeliti i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) Mladen Pavković čije vam priopćenje prenosimo u cijelosti.

Ratni dezerteri napali dr. Ružicu Ćavar, pa se odmah "ogradili" od ovog "incidenta"!

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91.) najoštrije osuđuje podmukli i ničim izazvan napad na subotnjem prosvjedu Glasa razuma - Pokreta za sekularnu Hrvatsku, Inicijative "Nisam vjernik" i Udruge "Protagora" u Zagrebu na dr. Ružicu Ćavar, predsjednicu Hrvatskog pokreta za život i obitelj. Poznatu katoličku aktivisticu napao je s leđa navodno jedan od članova ovog Pokreta, koji se bori za raskidanje Ugovora Hrvatske s Vatikanom te je ozlijedio. Kad se zna tko su oni koji podupiru ovaj "pokret" jedino što možemo reći - ništa novo i ništa neočekivano! Jadni ljudi poput Matvejevića, Teršelič, don Grubišića, Lucića, Rudan, Modrić, Silobrčića, Mirkovića, Radakovića, Kekina i sličnih, očito su se u nervozi ("ispod žita") počeli i šakama obračunavati sa svojim neistomišljenicima, a ohrabreni onima na vlasti koji ih podržavaju. S nikim drugim nego sa ? ženom. Istina, organizatori ovog sramnog skupa su se odmah ogradili od napada (koji kriminalac priznaje svoje djelo?), ali nisu ništa učinili da pomognu uglednoj i cijenjenoj aktivistici, niti su iskreno osudili ovaj podmukli obračun, što drugim riječima znači da su na određeni način i sudionici sramnog čina.

Zar ne, ratni dezerteru Matvejeviću?

Ni jedan od tih koji se eto sada i silom bore protiv katoličke crkve u Hrvata nije sudionik hrvatskog Domovinskoga rata. Svi su došli do svojih "vrhova" blateći hrvatske branitelje i boreći se u svojim podrumima. Najžalosniji među njima je Predrag Matvejević, politički i ini kameleon, čovjek za sve sisteme i sva vremena.

Vjerujemo da će hrvatska policija i Državno odvjetništvo privesti pravdi brutalnog "kolovođu", ali da će se pozabaviti i metodama tog Pokreta za sekularnu Hrvatsku, tim "jakim" snagama koji tuku žene, samo zbog toga što se ne slažu s njihovim stavovima.

Mladen Pavković,
predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)