Propucano nekoliko automobila i kuća. Policija privela jednu osobu

Zagreb, pucnjava, prometna nesreća inozemstvo, teška prometna nesreća, Srbija, teška prometna nesreća, prometna nesreća, Gacko, teža prometna nesreća, Bugojno, ubojstvo, nesreća, konzul, Slovenija

Policija je trenutno na terenu, postavljene su barikade i posvuda su rotirke te utvrđuje zbog čega je došlo do pucnjave. Policija se brzo službeno oglasila na svojim stranicama:

Zaprimljeno je nekoliko dojava građana da se u Porečkoj ulici čuju pucnjevi. Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici te je zasad utvrđeno da je nepoznati počinitelj pucanjem iz vatrenog oružja oštetio nekoliko automobila i kuću, a ozlijeđenih osoba nema. U službene prostorije je dovedena jedna osoba, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje, ističu iz policije.

Sukobila se dva brata?

- Vidjela sam Hitnu i čula rafale, auti su kao švicarski sir, a djeca su bila zabarikadirana u školi, kaže svjedokinja za Vijesti.hr te dodaje kako je riječ o jednoj romskoj obitelj koja živi preko puta škole. Ta je obitelj malo problematična. Došlo je do rafalne paljba između iste obitelji. Mislim da su svi klinci napustili školu, roditelji su su došli po njih. Koliko čujem, sukobljeni muškarci su htjeli pucati i po policiji, kaže za Vijesti.hr svjedokinja s lica mjesta.