Promocija knjiga u Velikoj Gorici u organizaciji HSP AS

HSP AS H, HSP dr. Ante Starčević, Pero Ćorić, promocija knjige
Promovirane su knjige spisatelja Vlade Čuture „Braniteljsko zajedništvo putokaz Hrvatskog dostojanstva" i spisatelja Tomislava Vukovića „Kako je nastao mit", a obje su tiskane u nakladi Glasa Koncila. Promocija knjige održana je dana 27.04.2016. s početkom u 19,00 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici.

Prva knjiga govori o slavnim danima iz Domovinskog rata, a druga hrabro progovara o rušenju mita o broju ubijene djece u jasenovačkom logoru tijekom drugog Svjetskog rata. O knjigama su govorili sami autori, a kao recezenti u ime izdavača i glavni urednig Glasa Koncila mons. Ivan Miklenčić te savjetnik predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović Ante Deur.

Kao gost govorio je general u miru Josip Lucić te kao zadnji govornik glavni tajnik HSP AS i saborski zastupnik Pero Ćorić. Samu promociju moderirala je i vodila članica Predsjedništva stranke i predsjedništva ŽV HSP AS ZGŽ Vlatka Kovač. Uz nju i glavnog tajnika ispred HSP AS promociji su nazočili gradska vijećnica HSP AS u Velikoj Gorici Ankica Granić, član Časnog suda na razini RH Krešimir Vrljić, član Predsjedništva stranke Andrej Krlin dipl. iur. te član Predsjedništva stranke i pomoćnik ministra za graditeljstvo Zdravko Vukić struč. spec. publ. admin.