Predstavnik branitelja iskreno: Narode, oprosti što trpiš sranja…

oluja, govor
"Slavimo 21. godišnjicu pobjede nad velikosrpskim pretenzijama. kako ćemo slaviti to je naša odluka i nitko nam neće moći naređivati. Uz vodstvo Tuđmana, Oluja je bila najveći dragulj na kruni Domovinskog rata, bila je to borba za suvremenu Hrvatsku. To je bio samo prvi čin, a drugi čin bi trebao biti borba za suvremeno društvo, ali taj čin nije ni započeo. Fotelje su se koristile, neki su se posvetili se osobnom probitku, a narod im je povjerovao", kazao je Glavota.

U svom govoru dodirnuo se čak i popisa birača te je naveo da imamo više od 4 milijuna birača, "kad je na scenu stupio naš slavni Bauk", te da su se popisi negdje brisali, ali, kako je naveo, ne u Vukovaru gdje se postavljaju ploče na srpskom jeziku.

"Vjerovali smo da će idući korak nakon Oluje biti napredak, Danas nas pripremaju sljedeći za korak. Već mediji naveliko govore da moramo prihvatiti 350 tisuća migranata. Kažu da Hrvatska stari i da nam to treba kako bi se Hrvatska pomladila, a nitko ne spominje 350 tisuća naših madih koji su protjerani iz Hrvatske. Oni koji nam nude migrante, potjerali su mlade", kazao je Glavota.

Poručio je da Plenkoviću mora "završiti priču o prošlim vremenima".

"Lustracija je istina, kad se oslobodimo tog tereta lakše ćemo kročiti naprijed", kazao je predstavnik branitelja.

"Narode moj, ne dopustite da nas vuku za nos. Priznajem da sam sa svojom braćom uzeo oružje kako bi zaustavili četničku hordu. Ispričavam se svima kojima nismo uspjeli pomoći, a najviše tebi narode što nismo odradili posao do kraja i što sada morate trpjeti sranja u vlastitoj zemji. Ispričavam se.", zakjučio je Glavota riječima za proslavu kakva je obljetnica Oluje, a zabilježila N1 televizija.

croative.net