Predsjednica dovela Putina i Macrona u svlačionicu, francuski šef države tješio djecu 'vatrenih'

Kolinda Grabar Kitarović
Ako je suditi prema slikama koje je na Twitteru objavio Hrvatski nogometni savez, u svlačionici je vlada dobra atmosfera, a posebno su dirljive fotografije na kojima francuski predsjednik tješi djecu naših nogometaša:

No, osim francuskog šefa države, u tabor naših spustio se i Vladimir Putin te je spremno pozirao s reprezentativcima, članovima stručnog stožera i šefom HNS-a Davorom Šukerom.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron izjavio je nakon utakmice kako je vrlo ponosan na nacionalni nogometni tim koji je u nedjelju osvojio prvo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Moskvi.


"Tražio sam od njih samo jednu stvar", kazao je Macron govoreći o susretu s nacionalnom nogometnom vrstom uoči odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. "Drugu zvijezdu", kazao je Macron misleći na drugi naslov svjetskog prvaka.

"Ja sam jako, jako ponosan na njih i mislim im to reći", kazao je Macron.

Francuski predsjednik imao je također samo riječi pohvale i za hrvatski tim koji je osvojio drugo mjesto na Mundijalu, kazavši da je "vrlo ponosan i na hrvatski tim, koji igra veličanstven nogomet".

Tportal.hr