Poznanici se opraštaju od mladića kojeg je na plaži pred očima djevojke ubio grom

grom, udar groma, Split, tragedija, udar groma, Split
...mlađi muškarac koji se u vrijeme nevere kupao u moru. Tragedija se dogodila na plaži u Mutograsu, piše Dalmacija Danas.

Kako se doznaje od svjedoka događaja, radi se o 25-godišnjem Iremu Karišiku iz Sarajeva koji je bio na ljetovanju u Dalmaciji i koji se za vrijeme nevremena kupao u moru.

"Munja je udarila u moru, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je cura bila do njega, ona nije stradala, i počela ga je izvlačiti iz mora. Spašavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesretnom mladiću nije bilo spasa" - kazala je mještanka Mutograsa. U Mutogras je ubrzo stigao tim Hitne medicinske pomoći.


Od lokalnog stanovništva se doznaje da oni ne pamte ovakvu tragediju na njihovom području. Tragičan slučaj može biti opomena svima da se za vrijeme nevremena sklone na sigurno i nikako nevrijeme ne čekaju u moru.

Kako piše fokus.ba, mladić je završio Farmaceutski fakultet, bio je magistar farmacije i radio za tvrtku Johnson & Johnson. Prema riječima njegovih prijetleja, bio je talentirani mladić i dobar prijatelj.

Od Irema Karišika, koji je bio navijač Željezničara, na Facebook stranici "Manijaci 1987" oprostili su se i njegovi prijatelji s tribine.

- Ja sam ovo vidio s broda, vraćali smo se jer je bilo nevrijeme. Ugledao sam udar groma blizu dvoje ljudi, nisam mogao ni slutiti da je momak poginuo, naveo je jedan korisnik u komentarima.