Popunjene već tri četvrtine mjesta u prvom zrakoplovu za London

Ryanair, Osijek, London Stansted, Ryanair, Osijek, London, Stansted, Zračna luka Osijek, Domagoj Marinić, irska niskotarifna kompanija, Ryanair, direktni letovi, pulska zračna luka, Zračna luka Osijek, Ryanair, London, Ryanair, Wizzair, Eurowings , Ryanair.com, Ryanair, Ryanair, Ryanair.com, frankfurt, Ryanair
Premda je do tog leta ostalo više od dva tjedna, popunjeno je već gotovo tri četvrtine mjesta u prvom zrakoplovu najveće niskobudžetne europske zrakoplovne kompanije, irskog Ryanaira, koji će u petak, 4. travnja, poletjeti na novoj putničkoj međunarodnoj liniji Osijek - London, čime su čelnici Zračne luke Osijek i Ryanaira vrlo zadovoljni.

- U ovom trenutku, prema našim podatcima, imamo već gotovo 150 prodanih povratnih karata za taj let, a ukupan kapacitet zrakoplova je 189 mjesta. Prema našim informacijama, i ostali zrakoplovi idućih tjedana prilično su dobro popunjeni, što dokazuje da je ova linija bila pun pogodak - zadovoljno kaže Domagoj Marinić, direktor ZL Osijek.

Podsjetimo, između najvećeg slavonskog i glavnog britanskog grada letjet će jedan od 303 zrakoplova koliko ih Ryanair ima u svojoj bogatoj floti. Riječ je o zrakoplovima tipa Boeing 737-800, kapaciteta 190 sjedećih mjesta, koji će prometovati između Osijeka i londonske zračne luke Stansted koja ima izravnu autobusnu i željezničku vezu s britanskom prijestolnicom. "Pogotovo smo zadovoljni što je to Stansted, koji je puno bolje povezan s Londonom od zračne luke u Lutonu, te sam siguran da će naši sugrađani, kao i stanovnici cijele regije, uživati u ovoj mogućnosti putovanja u London", dodaje direktor. Rezervacije karata za novu liniju moguće su na službenoj internetskoj stranici kompanije, www.ryanair.com.

Petkom će zrakoplov kretati iz Londona rano ujutro u 8.30, a slijetati u Osijeku u 12.00 sati te u London kretati u 12.25 i stizati u 13.55 sati. Ponedjeljkom je polazak iz Londona predviđen u 14.05 sati, a dolazak u Osijek u 17.35. U suprotnom smjeru, pak, avion kreće u 18.30 i u London stiže u 19.30 sati. Trajanje leta nominalno varira zbog jednog sata vremenske razlike između Londona i Osijeka. Najjeftinija karta u jednom smjeru, koju smo pronašli, iznosi 20,79 eura bez aerodromskih pristojbi, a najskuplja je dosegnula oko 85 eura, i to u vrijeme uskrsnih blagdana.

glas-slavonije.hr