Pomozimo teško bolesnoj Renati Dragičević iz Tovarnika

humanitarna pomoć, Tovarnik, humantarne akcije i apeli, Humanitarna akcija, renata dragičević
...prikupljanja financijskih sredstava za liječenje teško bolesne Renate Dragičević iz Tovarnika, koja se prošle godine teško razboljela od karcinoma dojke i trenutno se liječi kemoterapijama u kliničkom bolničkom centru Osijek.

Renata, hrabra i vrijedna majka troje male djece, rođena je 16. veljače 1981. godine u Sisku, i s nezaposlenim suprugom u teškim materijalnim uvjetima živi u Tovarniku. Jedno dijete pohađa šesti razred osnovne škole, drugo dijete ima 6 godina, a najmlađe dijete tek jednu godinu.

U svrhu pomoći Renati Dragičević i njenoj obitelji bit će organizirano niz humanitarnih akcija za prikupljanje financijskih sredstava, a jedna od njih bit će i humanitarna utrka Osijek - Tovarnik pod nazivom „Utrka za Renatu".

Utrka će se održati u nedjelju 17. siječnja, s startom u 9:00 sati na Trgu dr. Ante Starčevića u Osijeku. Predvidivi dolazak u Tovarnik 14:30 sati.

Ovim dopisom pozivamo Vas da se priključite humanitarnoj akciji i financijskim sredstvima pomognete liječenje teško bolesne Renate. U svrhu prikupljanja financijski sredstava otvoren je tekući račun Renate Dragičević u Privrednoj banci Zagreb: HR1623400093210270619.

Kontakt telefon na koji se može dobiti obitelj je 091-606-2683 ili osobno na adresi Marinka Marijanovića 23 u Tovarniku.

Unaprijed zahvaljujemo, te se nadamo uspješnom Renatinu oporavku na radost njezine obitelji i svih nas.