Pismo mrtvom ocu: Dragi tata da si živ srce bi ti puklo od onoga što nam rade od Hrvatske

...HERCEGOVINA.info, ali samo tako će se saznati istina o našoj, o mojoj i tvojoj Hrvatskoj. U prošlom pismu sam ti pisla da država za koju si se borio i poginuo više ne postoji, a ta moja tvrdnja se svakodnevno potvrđuje.

Pismo mrtvom ocu: Dragi tata zemlja za koju si poginuo više ne postoji

Dragi tata da si kojim slučajem ostao živ sigurna sam da bi ti srce puklo od tuge što danas rade od naše Hrvatske. Znam da je tako, a i mama koja te najbolje poznaje kaže da ti sve ne bi ovo izdržao. Dragi moj tata proteklih dana su Srbi opet divljali u Vukovaru. Pjevali su iste one pjesme sa kojima su poklali i protjerali naš narod iz grada heroja. Znam da ekstremista ima svuda, ali se pitam zašto je to Hrvatska policija dozvolila? Ista ta policija je maltretirala nekoliko sati vukovarskog Hrvata, njegovu suprugu i maloljetnju djecu jer je tim istim ekstremistima pokazao dva prsta. Ista ta policija je prije nekoliko mjeseci izvršila pravu hajku tražeći po Slavoniji Hrvate iz BiH. Ljude koji su ginuli za Hrvatsku proganjaju kao pse, a agresori paradiraju po ulicama na kojima je prosuta krv domoljuba. Dragi tata to je slika naše domovine danas.

Dragi tata vjerojatno se sjećaš kako si se naljutio kada naša susjeda nije dobila domovnicu jer je iz mješanog braka. To što su joj je sva obitelj bila u našoj Hrvatskoj vojsci nije igralo nikakvu ulogu, trebala je svoje hrvatstvo dokazati na neki drugi način. To je nakon dosta muke i uspjela, a danas te iste papire bez po muke dobivaju oni kojima Hrvatska ništa ne znači. Tako je „naš" ministar policije Ranko Ostojić uručio Hrvatsku putovnicu Emiru Hadžihafizbegoviću. Istom Emiru koji je u Sarajevu zabranio koncert našeg Thompsona zbog njegovog nacionalizma. Tako ti je moj tata Emir postao građanin od interesa za državu Hrvatsku. Plači i otvori se voljena zemljo kada primaš ovakve kao Emir u svoje okrilje.

Moj tata još ti puno toga imam za reći, ali nemam baš puno snage da sve to napišem. Još ću ti samo napisati da u kavanama širom domovine naša mladež lumpuje uz Arkanovu Cecu i slične pevaljke. Sumnjam da si taj scenario mogao zamsliti, ali eto to je realnost naše Hrvatske koju Judini sinovi prodaše i pogaziše sve naše svetinje.

P.S. Za kraj ti moram reći da te mama puno pozdravlja. Ona te još voli istim žarom kao što si ti volio nju, i kao što si volio svoju Hrvatsku koje danas nema.

Ljubi te i voli tvoje jedino zlato.

HERCEGOVINA.info