Petrov: Milanovićeva ponuda promašena

Božo Petrov, most, HDZ RH, sdp rh, matija šerić, most, Božo Petrov, Zoran Milanović, most, Domoljubni Stožer , Domoljubna koalicija, HDZ RH, Božo Petrov, Zoran Milanović, Tomislav Karamarko, most, sdph, sdp rh, HDZ RH, Božo Petrov, Tomislav Karamarko, Vesna Balenović, Božo Petrov, Tomislav Karamarko, Božo Petrov, sdp rh, HDZ RH, Božo Petrov, Predsjednik Vlade RH, most, most, Božo Petrov, Božo Petrov, dvorana, sportska dvorana, gradska dvorana za sport, Mostar, Stipe Mesić, Božo Petrov, Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a, Božo Petrov, Sarajevo

Ipak, nadamo se da je ovo korak prema onome za što se Most zalaže od početka, a to je reformska vlada i konsenzus oko promjena koje su ključne za oporavak Hrvatske u cjelini, priopćio je Most odgovarajući na ponudu čelnika SDP-a Zorana Milanovića da šef Mosta Božo Petrov bude predsjednik Sabora.

>>Milanović: Pozivam Petrova da bude predsjednik Sabora

Stoga još jednom ističemo ono što ponavljamo već dva tjedna, otkako su krenuli pregovori: želimo prvo usuglasiti reforme i dinamiku njihove provedbe, a tek onda možemo pričati o onome što je zadnjih dvadeset godina bila glavna tema - pozicije u vladi ili parlamentu. Mi smo obavili svoj dio posla, prezentirali smo program i reforme i sada je potez na HDZ-u i SDP-u. Od njih čekamo službeno pisano očitovanje. Odluku o bilo kakvim potezima Mosta u sljedećim danima donijet će zajedničko tijelo saborskih zastupnika i Nacionalnog vijeća Mosta, a ne jedan čovjek, tako da je ponuda Zorana Milanovića meni promašena, poručio je Petrov, prenosi hrt.hr.