Pero Ćorić iz Osijeka: Politički uhljebi ne stanuju u HSP AS

Pero Ćorić, hsp ante starčević, HSP AS H
...stranke i ovlašteni član Vijeća za suradnju Domoljubne koalicije i MOST-a pristupio sam s najvećom odgovornošću. HSP AS je istaknuo i ističe stručne i sposobne, a ne podobne kandidate jer ova Vlada, čiji je sastavni dio HSP AS, nema prava na pogrešku. Svim potencijalnim stranačkim uhljebima i osobama koje su se domogle stranačke iskaznice HSP AS, s ciljem kako bi se istom okoristile, u danima priprema za IV. Opći sabor HSP AS pokazali smo izlazna vrata. Samo takav pristup izboru stranačkih dužnosnika koji će voditi HSP AS prema novim političkim pobjedama iznjedrit će iz trenutnog kvantiteta potrebitu kvalitetu. Svi oni umišljeni stranački kandidati, kojima je uručeno „otpusno pismo", a koji se ovih dana oglašavaju na umjetno stvorenim portalima tipa „Kupusov list" moraju paziti da ne prijeđu granicu dobrog ukusa jer će HSP AS od takvih zatražiti pravnu zadovoljštinu" - rekao je glavni tajnik HSP AS i saborski zastupnik Pero Ćorić u stranačkim prostorijama u Osijeku dana 22.02.2016. godine.

Na prigodnoj konferenciji za medije predstavljeno je 150 novopridošlih članova stranke u Podružnici Osijek u proteklih sedam dana. Uz glavnog tajnika Peru Ćorića, konferenciji su nazočili predsjednik ŽV HSP OBŽ Zdravko Vukić dipl. iur i predsjednik Kluba mladih starčevićanaca za OBŽ Hrvoje Zovko.

Istom prigodom najavljeno je kako će Osijek uz Zagreb, Zadar i Slavonski Brod biti jedan od gradova gdje će HSP AS svečano i dostojanstveno u nedjelju 28.02.2016. obilježiti obljetnicu smrti „Oca Domovine" dr Ante Starčevića. Prije toga održat će se Zbor HSP AS za Podružnicu Osijek i u igri je više ozbiljnih kandidata, a radi se o kandidatima mlađe životne dobi, visokoobrazovanim i osobama čiji je HSP AS prvi politički izbor.