Ovo je totalni krah javne televizije HRT-a

Marijan Knezović, HTV, HNS, ravnatelj HRT-a , hrvatski sabor, Goran Radman, HRT, ravnatelj HRT-a , HRT, ravnatelj HRT-a , Goran Radman, Hrvatska radiotelevizija, napadi na novinare, istambulska konvencija, HRT, HRT, javna tv, prosvjed, HRT, Siniša Kovačić, HRT, programsko vijeće
Ovo je totalni krah javne televizije što se tiče najpraćenije i najpopularnije hrvatske nacionalne sportske selekcije
Sportklub se na svojoj stranici pohvalio kako od ove jeseni postaje ekskluzivni partner za prijenos svih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije, što uključuje Europsko prvenstvo 2020., kao i kvalifikacije za isto, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. te novo reprezentativno natjecanje - Ligu nacija.

HRT je, pak, ranije izgubio prava na kvalifikacije Europskog prvenstva, Europsko prvenstvo i Ligu nacija, a sada je ostao i bez kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Ovo je totalni krah javne televizije što se tiče najpraćenije i najpopularnije hrvatske nacionalne sportske selekcije...

HRT se u studenom, kad je ostao bez paketa za Europsko prvenstvo, oglasio priopćenjem u kojem je naveo da je nudio 20 posto veći iznos nego za prošli Euro, ali da je UEFA prava prijenosa za bivšu Jugoslaviju prodala regionalnoj kabelskoj televiziji.

"Ovom prilikom predstavljen je veliki projekt Sportkluba koji od jeseni postaje ekskluzivni partner za prijenose svih utakmica hrvatske nogometne reprezentacije. Ovo uključuje Euro 2020 kao i kvalifikacije za taj turnir, zatim kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2022 te vrlo atraktivni novi europski format natjecanja nazvan Liga nacija", javlja Sportklub.