Otkrivene sumnjive isplate bivšeg premijera Hrvatske

Zoran Milanović, supruga, Zoran Milanović, Hrvati u BIH, pomoć, Zoran Milanović, Hrvati u BIH, Zoran Milanović, Sarajevo, Mostar, Zoran Milanović, Sanja Milanović, rastava, BIH, Zoran Milanović, Zoran Milanović, Milan Bandić, kriza, Zoran Milanović, sdph, predjednički izbori, izbori u RH, Hloverka Novak Srizić , Zoran Milanović, Zoran Milanović, premijer Vlade RH, kletva kralja Zvonimira, Zoran Milanović, BIH, Zoran Milanović, Zoran Milanović, DORH, Saborski zastupnici
Radi se o više od 500 dnevnica, a uz putne naloge nije priloženo izvješće s puta niti druga vjerodostojna dokumenta koja bi potvrdila da je putovanje obavljeno.

Dvojici savjetnika isplaćeno je po 186 dnevnica, a trećem 160.

Iz toga proizilazi da je svaki od njih na službenom putu boravio skoro pola godine, a sva putovanja su, međutim, trajala između 9 i 12 dana, objavljeno je u Dnevniku HRT-a.

Putne naloge i dnevnice odobravao je tadašnji šef premijerove ureda Tomislav Sauća, koji tvrdi da nije potpisivao nikakve dnevnice savjetnicima.

- Ovdje se radi o gruboj grešci ili o podmetanju ili o teškom kaznenom djelu - rekao je Sauća i najavio da će u ponedjeljak sve prijaviti hrvatskom Državnom tužiteljstvu.