Otkazani svi letovi hidroavionima

European Coastal Airlines , hidroavioni, hidroavioni, ECA Europski zračni prijevoznik, ECA Europski zračni prijevoznik, European Coastal Airlines , hidroavioni
Podsjetimo, hidroavioni European Coastal Airlinesa obustavili su sve letove za idućih par dana nakon što je Index prvo kontaktirao Hrvatsku agenciju za civilno zrakoplovstvo, a nakon toga i samu kompaniju i tražio odgovore na pitanja vezana za sigurnost letenja te objavio tekst u kojem se upozorava na opasnu praksu kojom se ugrožavaju ljudski životi.

"Dragi Putnici, Prijatelji i Simpatizeri,

ECA vas s velikom žalosti mora obavijestiti da smo prisiljeni otkazati sve letove hidroaviona do utorka, 23. kolovoza. U suradnji s administracijom obrada i ažuriranje tražene dokumentacije još uvijek traje.

Naš najveći prioritet je i dalje pružanje podrške našim putnicima koji imaju rezervirane karte. Moj cijeli tim je trenutno u kontaktu sa svakim putnikom, u cilju vraćanja sredstava, savjetovanja i pomoći u pronalasku alternativnog prijevoza.

Nastavit ćemo s našim naporima sve dok ponovno ne poletimo.

ECA i svi zaposlenici naglašavaju kako daju sve od sebe glede podrške i suradnje s administracijom u pregledu svih traženih dokumenata, ne bismo li što prije nastavili s letenjem.

U ime mojeg cijelog time želio bih upititi iskrenu ispriku zbog nastale neugodnost.

Također, vrlo rado bih zahvalio svima koji nas podržavaju na društvenim mrežama te daju pozitivne poruke. To je nevjerojatna i pozitivna podrška za moj cijeli tim.

S poštovanjem, Klaus Dieter Martin."