Osobama koje pljuju po Hrvatskoj – oduzeti putovnicu!

osobne iskaznice, hrvatske osobne, putovnice, UAE, Hrvatska, državljanstvo, zakon o prebivalištu, prebivalište, Hrvatska zemlja, lažna prebivališta, zakon o prebivalištu, dvojno prebivalište, prebivalište, Hrvatska zemlja, osobna iskaznica, provjera, Hrvatska, osobna iskaznica, prebivalište, Hrvatska, putovnica, mup, Hrvatska zemlja, prebivalište, Hrvati u BIH, europa, osobna iskaznica, domovnica, Hrvatsko državljanstvo, putovnica, prebivalište, dvojno prebivalište, Hrvatska, putovnica, putovnice, domovnica, dokumenti, Hrvati, švicarska, osobna iskaznica, osobna iskaznica, Hrvatska zemlja, dokumenti, uhićenje, putovnica, odlazak na rad u inozemstvo,  hrvatska putovnica, dozvola za rad,  radna dozvola, dozvola za rad, austrija, austrija, Austrijska vlada , odlazak u zemlje EU-a, odlazak na rad u inozemstvo, BIH, Hrvatska, London, Engleska, putovnica, osobna, hrvatski sabor, glasovanje, Hrvatsko državljanstvo
Dočim je u privatnoj sferi svima (Hvala Bogu) dozvoljeno iznositi svakakva, pa i ružna i degutantna mišljenja, u JAVNOJ SFERI je drugačije. Naime, otvoreno bagateliziranje hrvatske ratne žrtve, borbe za suverenitet i Domovinskog Rata nije dopušteno - piše dr. Dalma Kalogjera-Sackellares hrvatskim sabornicima.

Legitimna kritika javnih dužnosnika je dopuštena - ali ne podcjenjivanje pa i difamacija Hrvatske kao takve niti bilo čega što je HRVATSKI NAROD ODLUČIO DA JE NJEMU VAŽNO!

Dakle još jednom, hrvatski narod je taj koji odlučuje što će poštovati, a što ne... To je njegova država. Oni koji u njoj ne žele živjeti - mogu slobodno otići gdje god žele.

Glumci i glumice, glazbenici te članovi estrade žive od prihoda koji osigurava hrvatski narod (plus razni donatori). Oni mogu privatno imati kakvo god mišljenje žele i biti neuki, ograničeni, nesofisticirani - mogu čak biti i notorni kreteni - ali oni su itekako javni djelatnici baš kao i političari - i ne mogu narod vrijedjati za svoj gušt!

A neki profesioanlni difamatori koji djeluju u medijima već dva desetljeća - zar nije vrijeme za penziju !!!

Dakle, dame i gospodo koji pljujete po Hrvatskoj za svoj gušt- vratite putovnicu !!!

-
Dalma Kalogjera-Sackellares, Ph.D., Fl, USA/croative.net