ODVEO DIJETE U VRTIĆ I NESTAO: Očajna supruga moli za pomoć, nije ništa ponio niti je ostavio poruku

02.04.2016

Boris Šarunić (31) u četvrtak je ujutro odveo dijete u vrtić, a zatim mu se izgubio svaki trag.

Očajna supruga moli za pomoć kako bi ga pronašla. Tvrdi da nije ništa ponio niti joj je ostavio ikakvu poruku.

Zadranin Boris Šarunić (31) u četvrtak ujutro odveo je dijete u vrtić, sjeo u svoj tamno plavi Renault Megan oznaka ZD 755 BA i nestao. Gubi mu se gubi svaki trag. Signal njegova mobitela, prije nego što je ugašen, "uhvaćen" je u Sukošanu u 8.02 sati, piše Jutarnji list.

"Taj dan je bio slobodan. Odveo je dijete u vrtić. Ispratila sam ih oboje kroz prozor. Čekala sam ga da se vrati kući jer sam radila popodne. U 8 ujutro zvala sam ga na mobitel. Dva puta odzvonio je do kraja, nakon čega se ugasio i od tada više upaljen nije. Ipak, mislila sam: ‘Sad će doći. Ma sad će on.' Prošlo je pola dana, ali njega nije bilo. Otišla sam po dijete u vrtić u 15 sati s nadom da će Boris možda tamo doći. Nije došao. Obuzela me neopisiva tuga. Kao da je u zemlju propao. Prijavila sam policiji nestanak", ispričala je Borisova supruga dodajući da u kući koju je pretražila nije našla nikakvu poruku i da nije ponio ništa sa sobom.

Informacija o Borisovom nestanku objavljena je i na portalu Nestali.hr gdje se navodi da je u trenutku odlaska iz kuće bio odjeven u sivu trenirku i adidas tenisice. U slučaju da imate bilo kakve informacije o njemu možete ih prijaviti na boj telefona 192 ili na [email protected]


loading...