ODVEO DIJETE U VRTIĆ I NESTAO: Očajna supruga moli za pomoć, nije ništa ponio niti je ostavio poruku

nestanak, pomoć, zadar, nestanak, zadar, poziv
Očajna supruga moli za pomoć kako bi ga pronašla. Tvrdi da nije ništa ponio niti joj je ostavio ikakvu poruku.

Zadranin Boris Šarunić (31) u četvrtak ujutro odveo je dijete u vrtić, sjeo u svoj tamno plavi Renault Megan oznaka ZD 755 BA i nestao. Gubi mu se gubi svaki trag. Signal njegova mobitela, prije nego što je ugašen, "uhvaćen" je u Sukošanu u 8.02 sati, piše Jutarnji list.

"Taj dan je bio slobodan. Odveo je dijete u vrtić. Ispratila sam ih oboje kroz prozor. Čekala sam ga da se vrati kući jer sam radila popodne. U 8 ujutro zvala sam ga na mobitel. Dva puta odzvonio je do kraja, nakon čega se ugasio i od tada više upaljen nije. Ipak, mislila sam: ‘Sad će doći. Ma sad će on.' Prošlo je pola dana, ali njega nije bilo. Otišla sam po dijete u vrtić u 15 sati s nadom da će Boris možda tamo doći. Nije došao. Obuzela me neopisiva tuga. Kao da je u zemlju propao. Prijavila sam policiji nestanak", ispričala je Borisova supruga dodajući da u kući koju je pretražila nije našla nikakvu poruku i da nije ponio ništa sa sobom.

Informacija o Borisovom nestanku objavljena je i na portalu Nestali.hr gdje se navodi da je u trenutku odlaska iz kuće bio odjeven u sivu trenirku i adidas tenisice. U slučaju da imate bilo kakve informacije o njemu možete ih prijaviti na boj telefona 192 ili na [email protected].