Od dobitka na lutriji donirat će žrtvama poplave

loto
Danas kada se dobitnik pojavio na blagajni potvrđene su pretpostavke kako se radi o jednom igraču, koji je uplatio dva listića s istim brojevima, jedan sa slovom B, drugi sa slovom A , kako bi bio siguran u dobitak Supersedmice. Budući da je odigrao sistemski listić, sa deset brojeva (120 kombinacija), igrač je na oba listića zajedno osvojio 16.940.202,82 kn.

Na blagajnu je stigao u pratnji supruge te su na pitanje tko je sretni dobitnik u glas odgovorili: 'Mi smo!'. 'Ja igram, ali smo oboje dobitnici', nastavlja dobitnik, a čim su saznali za dobitak već su odlučili kako će veći dio novca podijeliti rodbini te u humanitarne svrhe - kao pomoć poplavljenim područjima i svima kojima je to potrebno. U razgovoru s njima shvatili smo kako će s ovim dobitkom biti mnogo dobitnika, jer kažu kako njima i ne treba više puno toga u životu, ima onih kojima je pomoć potrebnija.

Dobitnik, koji je želio ostati anoniman, kaže da će i sve donacije i darovanja pokušati obaviti što je više moguće anonimno, kako bi zaštitio svoju privatnost i sačuvao mir.

Ali, Loto će igrati i dalje jer mu je to velika strast i čim vidi listiće odmah poželi zaigrati.