VIDEO  Objavljeni cjeloviti razgovori između Tuđmana i Jastreba

vukovar mostar, Franjo Tuđman, jastreb, Vukovar, KK Crvena zvezda, KK Cedevita, Vukovar, komemorativni program, Vukovar, majka iz Vukovara, Memorijal vukovarskih branitelja, Ante Nazor, Heroji Vukovara, Dani sjećanja na Vukovar, Vukovar
Nepoznati korisnik koji je snimku postavio i koji se predstavlja nadimkom ytozu vidljivo je ljutit što je u Dnevniku HTV-a na pad Vukovara postavljena izrezana snimka.

Korisnik ytozu tvrdi, što snimka koju je objavio i potvrđuje, da su novinari HTV-a izrezali snimku razgovora tako da Tuđmana prikažu u što lošijem svjetlu.

Tako se iz snimki objavljenih razgovora između tadašnjeg predstojnika Ureda predsjednika Hrvoja Šarinića i Jastreba razvidno kako Šarinić uopće nije obavijestio Tuđmana da ga Jastreb treba nego ga je na svoju ruku uputio na ministra Šuška. Isto tako, iz dijela razgovora koji nije emitiran na HTV-u jasno se čuje kako se i Mile Dedaković Jastreb složio s predsjednikom Tuđmanom kako izvlačenje pod uvjetima koje nudi JNA nisu prihvatljivi, prenosi dalje.com.

No, iz dijelova snimki koje je HTV objavio mogao se steći dojam da se Jastreb nije slagao po toj procjeni s Tuđmanom.