O nestaloj Antoniji svjedočile školske prijateljice

Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, potraga za antonijom bilić, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Krunoslav Borovec, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, ubojstva, Hrvatska, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Drniš, tuga, Antonija Bilić, ispraćaj, Drniš

Ispitane su dvije Antonijine prijateljice iz srednje škole koje su svjedočile o karakteru i navikama nestale djevojke, te o svojim saznanjima o situacijama koje su prethodile njezinom nestanku 7. lipnja. Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Bilić, jučer nije bio nazočan na ispitivanju, ali je dan ranije najavio uvođenje novih dokaza u postupak idućeg tjedna, kada će zatražiti i ponovno ispitivanje Dragana Paravinje.

U istražnom postupku protiv Dragana Paravinje u utorak su svjedočila tri od četiri pozvana svjedoka koji bi mogli imati saznanja o nestanku 17-godišnje Antonije Bilić, dok su desetak dana ranije saslušani roditelji Antonije Bilić, njezin  susjed koji je zadinji vidio djevojku kako ulazi u šleper Dragana Paravinje, i još jedan svjedok s područja Drniša.

Dragan Paravinja je od svog privremenog izručenja Hrvatskoj iz BiH smješten u pritvor Županijskog suda u Šibeniku.               

Hina