Nova direktna zračna linija Osijek – London!

Mostar-Stuttgart
Od 07.12. ove godine kompanija Sea Air uvodi novu direktnu zračnu liniju Osijek - London i to zbog, velikog interesa, svakog ponedjeljka i petka!

To znači da možete u petak otići za London a u ponedjeljak se vratiti u Osijek!

Osječka kompanija Sea Air pored svojih već poznatih njemačkih destinacija ove jeseni uvodi novu zračnu liniju Osijek-London. Predviđeno je da ova linija prometuje dva puta tjedno cijelu zimu, a na proljeće, ovisno o interesu, vjerojatno i češće.

Veličanstveni Piccadilly Circus, Big Ben, najpoznatiji svjetski muzeji kao što su Madame Tussauds, Tate i British Museum; vožnja Temzom i adrenalinsko uzbuđenje na jednom od gradskih simbola - London Eye te naravno nezaobilazno ispijanje čaja u mnogim londonskim restoranima - sve to udaljeno tek dva sata leta zrakoplovom, direktno iz Osijeka.

Iskustvo leta Sea Airom je posebno iskustvo zahvaljujući različitim tretmanima zbog kojih se svaki putnik osjeća kao putnik VIP klase. Na svakom letu Sea Aira ponudit će vas toplim i hladnim cateringom hrvatskih domaćih specijaliteta te toplim napitkom. Let će postati vaš omiljeni dio putovanja.

Prijevoz vaših osobnih stvari bez kojih ne možete također više nije problem jer u Sea Airu u cijenu svake zrakoplovne karte ulazi 20 kg predane prtljage te 8 kg ručne prtljage. Bez ikakve nadoplate!

Prema novom zimskom rasporedu koji je nedavno objavljen, osim Londona, Sea Air prometuje i na relacijama Osijek - Frankfurt, Osijek - Stuttgart, te Osijek-Mostar. Za sve letove koristi se Boeing 737-300 a u najavi su i dva potpuno nova Boeinga.

Sve detalje o letovima možete naći na službenoj web stranici www.sea-air.hr ili nazovite kontakt telefon 031/ 514-426. Karte za spomenute letove mogu se kupiti preko web stranice www.sea-air.hr ili na Sea Air prodajnom mjestu na Zračnoj luci Klisa u Osijeku.