Nezavisna lista u Udbini izazvala koaliciju svih koalicija tj. HDZ-a, SDSS-a, SDP-a i HSS-a

udbina, koalicija
...jedine takve koalicije na području RH-a. Ono što je do jučer bilo nezamislivo danas je postalo stvarnost i realnost a u biti dokaz je sveopće kaljuže na političkoj sceni u Udbini uoči lokalnih izbora u svibnju.

Nezavisna lista nastala je kao pokret otpora određenim ponašanjima pojedinaca unutar navedenih stranaka i sigurno je jedini faktor koji može osigurati prosperitet Općine Udbina podizanjem kvalitete života, radom na zapošljavanju što većeg broja mještana Udbine, naseljavanju mladih obitelji, povlačenju puno više novca iz EU fondova, osiguravanjem besplatnih udžbenika za sve učenike, smanjenjem cijene koštanja dječjeg vrtića i pretvaranjem čitave Udbine u tzv. Free Wireless zonu itd. i sigurno nećemo pogodovati kao dosadašnje strukture samo određenim pojedincima u pribavljanju imovinske koristi.
Ovakva koalicija dokaz je da Nezavisna lista običnih malih ljudi na političkoj sceni Udbine postaje faktor koji ne želi trgovati ni po koju cijenu niti će trgovati, ali ista ta lista natjerala je sadašnjeg načelnika na bijeg glavom bez obzira, kao i donačelnika iz redova hrvatskog naroda a oba su pripadnici stranke (HDZ) koja je postala marioneta Udbinskog SDSS-a i to je dokazano protuzakonitim darovanjima općinske imovine a i azbestni otpad je ono što nam ta nakaradna koalicija ostavlja u nasljeđe, jer novac je davno nestao ali azbest će trajno ostati sljedećim generacijama.

Nemojmo nikako zaboraviti ni famozni projekt svemirskih letova S3 u koji je današnja koalicija a i buduća, vjerovala a radilo se o najobičnijem pokušaju zbrinjavanja radioaktivnog otpada, upravo ta katastrofa spriječena je zahvaljujući ljudima koji predvode Nezavisnu listu.
Na kraju ostaje činjenica da će na svibanjskim izborima glas za HDZ biti glas za SDSS i ostale satelite narod, pa tko će pitati narod ako se već sada po općini vucara kandidat HDZ-a za načelnika sa navodnim ciljem uvježbavanja za načelničku fotelju.

Zato birači na izborima dobro razmislite želite li ovo što smo imali do sada ili želite Udbinu koja može zasjati u sasvim novom i puno perspektivnijem svjetlu koje je nepoznato koaliciji svih koalicija.
Kandidat Nezavisne liste za donačelnika iz redova hrvatskoga naroda

Mario Adrinek

udbina-news.com.hr