Nestalim dječacima nema ni traga ni glasa, policija traži pomoć

nestanak, potraga, nestanak, nestanak, pronalazak
Od utorka im se gubi svaki trag. Nisu se javili nikome od obitelji niti prijateljima.

"Još uvijek nisu pronađeni. Imali smo dosta informacija od građana, svaku informaciju smo provjerili, no nisu nam pomogle. Isto tako, policijski službenici su u stalnom kontaktu s roditeljima i članovima obitelji. U konačnici, cilj nam je što prije pronaći te maloljetnike", kazala je za Index Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske.

"Za sada nemamo nikakvih naznaka u kojem bi smjeru mogla ova potraga ići. Inače, do sada smo već imali povremeno nestanke mlađih osoba, teenagera, no to su bili uglavnom odlasci od kuće iz razloga avanturizma ili loših ocjena u školi, loše komunikacije u obitelji ili ljubavnih jada, ali uvijek su se vraćali kući nakon dva ili tri dana. Vraćali su se sami kućama ili su ih pronalazili roditelji ili policija. Mi provjeravamo i tu mogućnost u ovom slučaju. Provjeravamo sve informacije do kojih dolazimo", dodala je Nujić.

Policija moli građane da pomognu u potrazi

Posjetimo, Luka je visok 176 centimetara. Ima kestenjastu kosu i smeđe oči. Na sebi je imao crnu kožnu jaknu, crne traperice i tenisice Nike, također crne boje. On je bio kod bake i otad mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je negdje nestao s prijateljem Andrejom.

Andrej Blažević visok je 180 centimetara. Ima smeđu kosu i plave oči, slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao gornji dio trenirke Adidas, maslinasto zelene maskirne hlače i visoke smeđe tenisice Adidas.

Iz policije mole građane da, ukoliko imaju informaciju ili bilo kakvo saznanje o ovim dječacima, nazovu 192. "Svaka informacija je dobrodošla, pogotovo ako će nam pomoći u potrazi", zaključila je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske.

Index.hr