Na ulicama Dubrovnika duge cijevi, pretražuju kuće i kafiće

pljačka banke, pljačka, lopovi, Kredo banka, crna kronika, Branka Pavošević, Ivo Sanader, uskok, crna kronika, imigranti, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, droga, droga, heroin, uhićenje, Split, crna kronika, Metković, Ploče, krađe, crna kronika, studentica, Split, silovanje, policija, uhićenje policajca, fotografije, crna kronika, ubojstvo, Zagreb, tragedija, KB Dubrava, supružnici, pokušaj ubojstva, Divljanje supružnika, teško objašnjivi incident, dobitnika zlatne medalje za proizvodnju meda, vozačica, U prometnoj nesreći, lakše ozlijeđen, prometna nesreća, poginuo vozač, Opća bolnica u Karlovcu, na državnoj cesti D 1, Božo Petrov, Metković, gradonačelnik Metkovića, Policijski presretač, na autocesti A4, Mobilni tim prometne policije, silovanje, konobar, Hvar, crna kronika, knin, drama, Policijski dužnosnici, teška prometna nesreća, pogibija, napadač, navijači, Policijski dužnosnici, pomoć, bijelo roblje, Hrvatska zemlja, pokušaj ubojstva, Policijski
Službenih informacija o ovoj akciji za sada nema, no doznaje se da je riječ o koordiniranoj policijskoj akciji razbijanja krijumčarskog lanca kokaina.

Policija je od ranog jutra na lokacijama u gradu i prilazima, a prvo su krenuli od kafića WhatsUp kao i u Sustjepanu i na Dupcu. Prema nekim informacijama, duge cijevi viđene su i na ulicama gradova u susjednim zemljama. U Dubrovniku se pretražuje nekoliko kuća i stanova, a prema saznanjima Dubrovačkog dnevnika policija je i ispred kluba Nonenina u staroj gradskoj jezgri.
Akcija u suradnji s USKOK-om

Glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Adriana Biskup za Dubrovački dnevnik potvrdila informaciju o provođenju akcije i kriminalističkog istraživanja u suradnji s USKOK-om. Kazala je kako je riječ o završetku kriminalističkog istraživanja, no više informacije ne može davati zbog aktivnosti iz nadležnosti USKOK-a.

Neslužbeno se doznaje da su akcijom Gladius obuhvaćeni preprodavači kokaina, sintetskog amfetamina i marihuane.

Tijekom dana se može očekivati uhićenje više osoba.

Dubrovački dnevnik