Na autocesti Zagreb-Split od otvaranja do danas poginulo 150 ljudi

autocesta, Turska, Koridor Vc, autocesta, autocesta, pogibija, autocesta, Aleksandar Džombić, Trogir, autocesta, Hrvatska, autocesta, autocesta, Ploče, Vrgorac, BIH, poplave, autocesta, naplata, autocesta, Sarajevo, BIH, obilaznica, autocesta, mediji, BIH, autocesta, cestarina, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, autocesta A1, na autocesti Zagreb - Lipovac, auto cesta, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, cestarine, Poskupljenje cestarine, uvođenje naplate cestarine , autocesta, cestarina, Poskupljenje cestarine, cestarine
U nesreći slovačkog autobusa kod odmorišta "Jadova" poginulo je 14 putnika. U tunelu "Ledenik" u naletu tegljača na automobile poginule su dvije majke i dvoje djece. Kod Tunela Bristovac poginulo je četvero, u Vrpolju troje, a zbog vožnje u suprotnom smjeru kod Biskog dvoje putnika, piše dnevnik.hr.

Podsjetimo, u teškoj nesreći češkog autobusa na autocesti A1, na dionici Sv. Rok-Maslenica kod tunela Krpani, poginulo je osam turista. 44 osobe su ozlijeđene, od kojih je 41 osoba hospitalizirana u gospićkoj bolnici, a troje na zagrebačkom Rebru.