Mrtvo tijelo žene pronađeno u spremištu

policija rh
Policija, kao je novinarima potvrdila glasnogovornica Policijske uprave primorsko-goranske Svemirka Miočić, supruga preminule ne dovodi u vezu s ubojstvom ali ipak su ga uz duge cijevi, zaustavljanje autobusa i automobila na cestama, te slične radnje, jučer tražili, piše Jutarnji.hr.

Sve indicije, piše Jutarnji.hr, zasad upućuju na to da je riječ o smrti prouzročenoj predoziranjem drogom, ali službeni rezultati obdukcije još nisu dostupni. Tijelo je policija, nakon dojave stanara, pronašla u zajedničkom spremištu na desetom katu.

Jedna od stanarki pokušala je ući u spremište koje je bilo zaključano, a ključ je bio slomljen u bravi. Policija je dojavu zaprimila u utorak u 10.50 sati, a tijelo je, navodno, bilo "skriveno" iza stvari ostavljenih u spremištu.

Odmah nakon šokantnog otkrića uslijedila je opsežna istraga u suradnji s Državnim odvjetništvom i iskusnim kriminalističkim policajcima i forenzičarima, a jake policijske snage krenule su u potragu za suprugom preminule, 36-godišnjim Ž. M., koja se protegnula sve do njegove rodne Duge Rese.

Preminula O. M. živjela je u podstanarskom stanu sa suprugom i maloljetnim djetetom koje u trenutku pronalaska tijela, navodno, nije bilo u stanu.

Susjedi su novinarima kazale da je O. M., bila nezaposlena, a suprug je radio na građevini. Iz njihova se stana znala čuti glasna svađa, što je, prema svjedočenju susjeda, bio slučaj i dan prije pronalaska tijela. O. M. je imala i dijete iz prethodnog braka koje, živi sa svojim ocem. Tijelo O. M. je u spremište stavio neko tko je bio s njom u stanu u vrijeme kada se predozirala.