'Moja Ema (2) je poginula, moj muž Željko je na aparatima, a meni se karcinom proširio, dijagnoza nije dobra...

majka, pogibija
Nastradali su članovi obitelji Prispilović - mala Ema (2) poginula je na licu mjesta, njen otac Željko je teže ozlijeđen, a šestogodišnji brat na vrijeme se izmaknuo. Njihova se majka Sanela liječi od karcinoma.

Novinari Podravskog lista Matija Dolenec i Nikola Wolf posjetili su članove obitelji Prispilović i napisalli velku priču o tuzi u obitelji Prispilović, a njihov je tekst prenio portal prigorski.hr.

Shrvani tugom, Sanela i njezini roditelji Petar i Slavojka, koji su doputovali iz Malog Lošinja, žive u neizvjesnosti jer čekaju vijesti iz koprivničke Opće bolnice o stanju Željka Prispilovića, koji je zadobio teške ozljede glave.

- Gospodin Prispilović zasad je stabilno, a za svaki napredak potrebno je vremena. On je još uvijek na aparatima - rekao je dr. Josip Večenaj, voditelj Odjela za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje u koprivničkoj Općoj bolnici.

- Dijagnosticiran mi je melanom koji se proširio i na unutarnje organe. Moja dijagnoza nije dobra. Željko je također u bolnici, a u našoj kući tek su počele pripreme za zimu. Treba nam drva za ogrjev, nova peć i još mnogo toga. Teško je uopće razmišljati o svemu tome nakon ovakve tragedije - plahim i potpuno shrvanim glasom pričala je Sanela.

- Moji roditelji brinut će se zasad o sinu jer ja trenutačno to nisam u stanju. Ne znam niti kako će završiti moje liječenje. Tako je najbolje za mog sina - rekla je Sanela...