Mladi SDP-ovac na FB o Milanovićevoj puknutoj cijevi: 'Ovo je propuh u glavi'

Zoran Milanović, Gunja, Foruma mladih SDP-a Rijeke, sdp h
Da je nezadovoljstvo načinom na koji šef SDP-a Zoran Milanović komunicira s javnošću sve veće, potvrđuju i statusi na društvenim mrežama gdje su ga počeli kritizirati čak i vlastiti stranački dužnosnici, pogotovo u Rijeci.

Tako je predsjednik Foruma mladih SDP-a Rijeke Sanjin Matijević vrlo grubo napao šefa stranke zbog njegove izjave jučer u Gunji, kada je ženi kojoj su poplave potopile kuću, kazao da je i on imao "sličnih" problema. "Pukla nam je prošle godine cijev u stanu", ispalio je premijer i šef SDP-a, te izazvao zgražanje javnosti na društvenim mrežama.

Najprije je na Facebook profilu Marko Mataja-Mafrici, SDP-ov županijski vijećnik u Primorsko-goranskoj županiji, napisao "Pukla cijev..." uz nezaobilazni "smajlić". Njegovi Facebook prijatelji u komentarima su se uglavnom sprdali s Milanovićem, pitajući Mataju bole li ga možda i prepone, te pokušavajući utvrditi je li to situacija za urologa ili ginekologa.

No, Sanjin Matijević na to je napisao: "Ja sam tek sad shvatio smisao ovog statusa i ne mogu lajkati. J... ga u glavu retardiranu i boli me ... tko će ovo pročitati", napisao je Matijević u komentaru ispod Matajinog statusa.

Na Milanovićev gaf se Matijević osvrnuo i na vlastitom Facebook profilu. Kao cover fotografiju Matijević je postavio sliku puknute cijevi, uz opasku "A štaš', puklo...". U komentarima ispod fotografije napisao je: "Ovo jednostavno nisam mogao prešutjeti. Takav propuh u glavi još nisam u životu vidio, strašno nešto".

Hoće li mladi stranački članovi snositi kakve posljedice zbog ovakvog diskursa, još nije poznato. Komentar predsjednika riječkog SDP-a Vojka Obersnela čekamo.

novilist.hr