Miroslav Škoro otkazao koncert u Kninu

Miroslav Škoro, željko pervan, Miroslav Škoro, večernja škola, kandidatura, Miroslav Škoro, kandidat za predsjednika, facebook objava, Hrvatska zemlja, Miroslav Škoro, predsjednički kandidat hrvatske, most, Miroslav Škoro, Miroslav Škoro, lažne vijesti
Miroslav Škoro ove godine neće nastupiti u Kninu, piše ''Novi list''.

Škorin koncert dogovoren je prošle godine, ali menadžer Miljenko Ćurić ga je otkazao.

- Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike Hrvatske, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima - kaže Ćurić.

Gradonačelnik Knina Marko Jelić nije očekivao ovakav razvoj događaja.

- Ne znam je li se prošle godine, kad smo sa Škorom dogovorili koncert, on planirao kandidirati za predsjednika Republike. Izrazito se protivim miješanju proslave ''Oluje'' s bilo kakvom politikom i izborima. Zato vjerujem da nije bilo razloga da Škoro ne dođe 5. kolovoza u Knin i normalno odradi koncert koji naš grad financira. S njegovom se kandidaturom za nas apsolutno ništa nije promijenilo. Možda je Škoro bio pod stanovitim medijskim pritiskom. Ali postupio je kako je smatrao potrebnim i odabrao svoj put. Nema problema - kazao nam je Jelić.