Marijan Knezović poslao žestoku poruku Milanu Bandiću: Poltron bez obraza u politici

Marijan Knezović, Marijan Knezović, Milan Bandić, Marijan Knezović, Marijan Knezović, mila rončević
Naime, uoči svetkovine Svih svetih i Dušnog dana, Milan Bandić boravio je u Grudama te je tamo posjetio i spomenik legendarnog Blage Zadre.

Knezović je Bandića nazvao poltronom i čovjekom koji nema obraza u politici. Zasmetalo mu je to što se Bandić za, kako je naveo, potrebe prikupljanja glasova slika pored groba Blage Zadre dok se u Zagrebu druži s Draganom Markovićem Palmom, suradnikom zloglasnog Arkana.

Milan Bandić je definitivno čovjek s najmanje obraza u politici i eklatantan primjer poltrona. Jučer se u Grudama naslikavao kod spomenika i polagao vijenac za jednog od najvećih Hrvata u povijesti - Blagu Zadru, pokušavajući se vješto ogrebat za koji glas.

Iza toga se u Zagrebu šepuri s Draganom Markovićem Palmom, Arkanovim suradnikom koji tvrdi kako je Hrvatska vojska izvršila genocid u Domovinskom ratu. Od Bandića manje obraza imaju samo oni koji mu plješću, no zato uglavnom budu dobro plaćeni i nagrađeni.

U Hrvatskoj Milana Bandića nema mjesta za ideale i obraz, za Blagu Zadru, za Zvonka Bušića... Ali ima za one koji im na profesionalno licemjeran način polažu vijence, prije ili poslije slizivanja s Arkanovcima protiv kojih su se hrvatske veličine borile., napisao je Knezović na Facebook profilu.