Makarski gradonačelnik: Nisam lažnom šeiku ponudio prostitutke

Makarska, turisti, šeik, šeik Hassan, Makarska, ivo ćurković

Trebamo drukčije gospodariti plažom na kojoj na jednog turista umjesto šest metara plaže ide metar i pol - kazao je gradonačelnik Marko Ožić Bebek na konferenciji makarskog HDZ-a održanoj povodom teksta "Gosti koji su višak" objavljenog u gradskom glasilu Makarsko primorje. Ožić Bebek je pritom naglasio kako gradska vlast nikad nije diktirala što će se pisati u Makarskom primorju, piše index.hr.


Hakeri su očito pametniji od nas

Ipak, priznao je da gradska vlast nije dobro pripremila turističku sezonu, pritom optuživši vlasnike kampova da su omogućili jeftin parking autobusima kojima dolaze gosti iz BiH koji ništa ne plaćaju.

- Hakeri su očito pametniji od nas iz gradske vlasti kad nam probijaju sve zaštite na meteo stupu na rivi i puštaju porniće - prokomentirao je emitiranje Severininog video uratka na tom stupu.
Gradonačelnik koji nudi usluge prostitutke trebao bi podnijeti ostavku

Osvrnuo se i na priču objavljenu u medijima, prema kojoj je novinaru, koji je izigravao bogatog šeika, ponudio usluge prostitutke.

- Nisam lažnom šeiku ponudio usluge nikakve prostitutke. Devedeset posto napisanog teksta je laž - kazao je Ožić Bebek. Usprkos tome što tim, navodno lažnim, člankom šteta nije nanesena samo njemu nego i cijelom gradu, nije siguran hoće li tužiti novinara, lažnog šeika. Kao argument za nepodnošenje tužbe navodi da nije tašt.

Na pitanje smatra li da ako neki gradonačelnik ponudi usluge prostitutke nekome, treba dati ostavku, rekao je kako to nijedan gradonačelnik ne bi napravio. Međutim kada je pitanje ponovljeno, i postavljeno kao hipoteza, rekao je da bi gradonačelnik trebao podnijeti ostavku.