Ivo Josipović - nova politička opcija

Ivo Josipović, Ivo Josipović, vjera, Ivo Josipović, Ivo Josipović, uvreda, Mostar, Ivo Josipović, Ivo Josipović, Široki Brijeg, Pariz, napad, Ivo Josipović, Ivo Josipović, čestitka, Ivo Josipović, Kolinda Grabar Kitarović, Ivo Josipović, Ivo Josipović

Dan 15. veljače 2015. bit će upamćen i kao dan u kojem je hrvatskom narodu, nakon petnaest godina razočarenja i tjeskobe, vraćen nacionalni ponos, osmijeh i suze radosnice. Poruke koje je odaslala nova predsjednica Republike Hrvatske u prvi plan stavljaju hrvatsko zajedništvo i domoljublje koje je izraslo iz Domovinskog rata zahvaljujući prvom hrvatskom predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu i hrvatskim braniteljima.

Prva hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, nije bila dio jugokomunističkih političkih struktura i cijela inauguracija je odisala političkom i narodnom demokracijom u kojoj nije bilo prostora za političke poruke iz vremena jednoumlja, totalitarizma, ideološke podobnosti i nadasve kršenja vjerskih i nacionalnih prava hrvatskog naroda.
Mi branitelji oboljeli od PTSP-a smo duboko uvjereni kako se 15. veljače 2015. mržnja prema svemu što je hrvatsko i domoljubno u samo jednom danu zamijenila beskrajnom ljubavlju velike većine hrvatskog naroda prema svojoj Domovini.
Naravno, ovakav povijesni i politički obrat nije po volji onih političkih snaga koje su željele obnovu crvene Hrvatske i uspostavu nove pravednosti. Na samoj inauguraciji, koju je izravno prenosila Hrvatska televizija, moglo se vidjeti kako su Goran Radman i Elizabeta Gojan pokušavali na svaki mogući način svesti inauguraciju na razinu nacionalne patologije, najavljujući na taj način kako će u razdoblju koje slijedi Hrvatska radiotelevizija zagađivati nacionalni prostor i držati narod u lošem raspoloženju bez vjere i nade u bolju budućnost.
Dr. Ivo Josipović i njegovi sljedbenici već sada najavljuju utemeljenje nove stare političke opcije koja će okupiti pristaše i simpatizere crvene Hrvatske. Već sada je vidljivo kako u Republici Hrvatskoj Vesna Pusić (HNS), Ivo Jelušić (SDP), Drago Prgomet (HDZ) i hrvatski ministar branitelja, Fred Matić, sudjeluju u izravnoj pripremi nove političke opcije u Republici Hrvatskoj.

Ono što nas zanima jest tko će biti sljedbenici Ive Josipovića u Bosni i Hercegovini. Hoće li to biti profesor Mile Lasić (i njegovi istomišljenici na hrvatskom Sveučilištu u Mostaru), koji je izravno dao potporu Ivi Josipoviću na proteklim predsjedničkim izborima u RH, te hoće li to biti i one društvene organizacije koje dobivaju sredstva iz proračuna iz Republike Hrvatske preko Ureda Vlade RH za Hrvate izvan Domovine kojim upravlja Darija Krstičević.

Prema našim saznanjima, veliku potporu i ugled dr. Ivo Josipović ima i među onim političkim silnicama u Bosni i Hercegovini kojima nije u interesu otkrivanje istine o zločinima i progonima hrvatskog naroda proizišlim iz ZAVNOH-a i polidbiroa Komunističke partije koji u Bosni i Hercegovini imaju razmjere genocida nad hrvatskim narodom.
Isto tako, dr. Ivo Josipović ima potporu i patera Ivana Tolja, koji kontrolira i usmjerava informacije preko Večernjeg lista, kojeg se sjećamo kao jednog od utemeljitelja Nove hrvatske inicijative i koji svoju političku i medijsku infrastrukturu gradi s onim ljudima koji se protive uspostavi Trećeg entiteta ili obnovi Hrvatske Republike Herceg-Bosne kao jamca hrvatske jednakopravnosti, suverenosti i konstitutivnosti u Bosni i Hercegovini. Sama manifestacija „Večernjakov pečat" je propala ideja politike regije, obnove bratstva i jedinstva i apsolutno je bila uperena protiv politike čistih računa u BiH na prostoru jugozapadnog Balkana.
Dr. Ivo Josipović će zasigurno imati i potporu i od onih zaplotnjačkih krugova koji su planirali i pakirali hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj udruženi zločinački pothvat kao političko sredstvo za obračun sa svim onim snagama koje su proizišle iz Domovinskog rata, a koje su oni konspirativno nazvali projektom „detuđmanizacije".

Svima je danas jasno kako se dr. Franjo Tuđman zalagao za rušenje jednopartijskog sustava u bivšoj Jugoslaviji, za pravo svakog naroda na samoodređenje, za uvođenje višestranačja, slobodu govora i euroatlantske integracije. Sljedbenici „detuđmanizacije" u biti svih ovih petnaest godina prikrivaju zločine koje je provodila Komunistička partija, vrlo vješto koristeći medije i kadrove koji su pripremani iz te iste Komunističke partije.
U konačnici, mi branitelji oboljeli od PTSP-a smatramo kako će pravi put dr. Ive Josipovića u biti okupiti sve one političke snage koje se protive lustracijskom zakonu i otkrivanju svih zločina koji su počinjeni za vrijeme vladavine Komunističke partije Jugoslavije.

Napomena: Zahvaljujemo se gđi Kolindi Grabar Kitarović na odabiru pjesme za otvaranje svečanosti inauguracije, „Ljubim te do bola", u izvedbi velike Radojke Šverko , koja je u nama ponovno probudila snažnu emociju prema Domovini.


Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a
KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA