Incident na putu: Mladići (18) pokazali tri prsta pa zapucali na hrvatski autobus

tri prsta
U nedjelju oko 14 sati na putu Kotor-Risan u mjestu Dražin vrt, pucano je na kombi dubrovačke agencije koji je prevozio turiste. Vlasnik minibusa naveo je da pukom srećom nitko nije stradao, pišu Dnevne novine.

Prema njegovim tvrdnjama, na minibus je pucano s terase zgrade koja se nalazi pored magistralnog puta kojim su prolazili, a svemu su kumovala dvojica mladića (18) koji su skakali po toj terasi s tri podignuta prsta. Pucnjava je uslijedila kada je minibus prošao nekih 30 metara od terase s koje je pucano.

Kotorska policija izvijestila je da nije upoznata s ovim incidentom te da nitko nije prijavio takav slučaj. S obzirom na to da vozač tvrdi kako je slučaj prijavio prvoj policijskoj patroli koju su sreli u Sutorini, svejedno ostaje nepoznanica zašto nije ostao i na licu mjesta pozvao policiju.

"Prema dobivenoj obavijesti službenika granične sigurnosti Herceg Novi, 29. srpnja 2018. godine, u neposrednoj blizini motela "Vinograd", zaustavilo se putničko motorno vozilo minibus hrvatskih registracija prilikom koje je vozač minibusa dao informaciju službenicima OGB patrole Sutorina da mu je na putnom pravcu Kotor Risan oštećeno zadnje vjetrobransko staklo, pritom ne navodeći na koji način mu je oštećeno staklo", navela je Uprava policije.

Uskoro će se obaviti očevid i zapisnik o oštećenju na vozilu, prenosi Republika.rs.