HSP Herceg-Bosne: Izađite na izbore i dajte glas Kolindi Grabar Kitarović

izbori, HSP HB, Hrvatska
Naime, hrvatski narod u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i dijaspori u prilici je prvi put izabrati predsjednicu koja nije bila dio struktura Komunističke partije bivše Jugoslavije, skinuti okove mentalnog komunizma i okrenuti se boljoj budućnosti. Izbor Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske definitivno bi značio kraj višedecenijskog teškog razdoblja za hrvatski narod i otvorilo bi novo poglavlje okrenuto demokraciji, zaštiti ljudskih prava i slobodi govora, lišeno bilo kakvih ideoloških podjela koje su u potpunosti desetkovale hrvatski narod i dovele ga na rub političkog nestanka.

Hrvatski narod nakon stoljetne težnje za svojom samostalnom hrvatskom državom, koja se izrodila iz zajedništva iseljene i domovinske Hrvatske pod vodstvom dr. Franje Tuđmana koji je ujedinio ideološki podjeljen hrvatski narod, danas po prvi put može izabrati budućnost zajedništva Hrvata koju predstavlja Kolinda Grabar Kitarović ili povratak u ideološki mrak i podjele koje predstavlja Ivo Josipović.

U samostalnoj Republici Hrvatskoj ostvareni su strateški interesi članstva u Europskoj uniji i Nato savezu, odnosno Republika Hrvatska je postala dio zapadno-kršćanske civilizacije i vrijeme je da se komunistički kadrovi pospreme u povijest i zauvjek kaže zbogom nasljeđu totalitarnog komunističkog jednoumlja. 11. siječnja imamo priliku sa olovkom u ruci presuditi politici prikrivanja komunističkih zločina i veličanja zvjezde petokrake, krivotvorenja povijesne istine o domovinskom ratu, sramotnom odnosu prema hrvatskim braniteljima...

Stoga, HSP Herceg-Bosne poziva „Blajburšku Hrvatsku", svoje članove i simpatizere, pravašice i pravaše, u Herceg-Bosni i izvan nje da 11. siječnja izađu na predsjedničke izbore i svoj glas daju Kolindi Grabar Kitarović, prvoj predsjednici koja nije bila dio komunističkih ideoloških struktura.

HSP Herceg-Bosne

Predsjednica, Vesna Pinjuh