HSP AS: Hrvati u Ljubuškom i Vrgorcu su jedan narod koji živi u dvije države

HSP AS BIH, hsp ante starčević, BIH, HSP AS BIH, Uskrs, Uskrsna čestitka, HSP AS BIH, hsp ante starčević, HSP dr. Ante Starčević, BIH, priopćenje, hsp ante starčević, priopćenje, hsp ante starčević, bojkot, hsp ante starčević, Vrgorac, Ljubuški, HSP AS BIH, hsp ante starčević, ivan tepeš, HSP AS H, HSP dr. Ante Starčević, Kupres, HSP AS H, hsp ante starčević
Rudolf Grljušić kao kandidat HDZ, HSP AS, HSS i HSLS osvojio je 2.034 glasa u drugom krugu ponovljenih izbora koji su održani dana 27.07.2015. godine te tim rezultatom potvrdio pobjedu zajedničke koalicijske liste za Gradsko vijeće dva tjedna ranije.

Ovo su zadnji značajniji izbori i najozbiljnija anketa javnosti prije održavanja parlamentarnih izbora za 8. saziv Hrvatskog sabora. Ovim izborima, kao i svim onim koji su tijekom ove godine prijevremeno održani od Novog Marofa preko Raba do Korčule poslana je jedna jasna i jedinstvena poruka aktualnoj i nesposobnoj Vladi Zorana Milanovića, a to je kako je njihovo vrijeme prošlo. Na žalost njihov nadzor nad lijevo-liberalnim medijima očituje se u favoriziranju stranaka i političkih grupacija koje bez ikakvog programa nastaju i nestaju. Sve u svrhu dnevno političkih potreba kako bi se kreiralo mišljenje javnosti i sačuvala vlast.

Upravo zbog medijske blokade izostala je osuda javnosti nemilih događanja insceniranih od strane simpatizera našeg protukandidata u Vrgorcu tijekom popodnevnih sati u završnici političke utakmice. Na krajnje neprimjeren i bezobrazan način blokirali su granične prijelaze između RH i BiH na relaciji Vrgorac-Ljubuški te na taj način omeli veliki broj državljana RH u ostvarivanju zakonom im zajamčenog prava da biraju i budu birani. Kod graničnog prijelaza Orah zapriječili su osobnim automobilima nesmetani protok prometa, D.M. predsjednik DVD-a Vrgorac osobno je odobrio iznošenje službene motorne pile prema graničnom prijelazu kako bi se kao u vrijeme „Balvan revolucije" oborio čempres te prekinuo promet, lažno su dojavljivali o zapaljenju automobila te na najfrekventnijim prometnicama ostavljali automobile u „kvaru". Na intervenciju članova našeg izbornog stožera policija je sa zakašnjenjem postupila i otklonila uočene nepravilnosti.

Vođeni našim programom koji vrlo jasno definira Hrvate u RH i BiH kao jedan narod koji živi u dvije države najoštrije osuđujemo ovaj barbarski čin i pokušaj uzurpiranja demokracije od strane onih koji se u nju zaklinju.