Gradonačlenik Zagreba za N1

Milan Bandić

Tri godine su 'ćorili' i sad 6 mjeseci pojačavaju pred izbore. Neka presude građani. Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Ovo što su tri i pol godine radili ne ulijeva povjerenje. Mi na izbore idemo s građanima, koji su nam pravi koalicijski partner i nitko bez nas neće moći formirati buduću Vladu, poručuje Bandić

"Vidim se u svakoj ulozi u kojoj mogu pridonijeti Hrvatskoj. Pa ako kroz 16 godina i pet mandata nisam potvrdio reference da budem budući premijer Hrvatske, pa tko je onda to napravio. Nitko u Hrvatskoj nije dobio dva mandata na čelu Hrvatske. Ja imam 5 mandata kao gradonačelnik. Bez mene neće moći formirati vlast. Spreman sam biti premijer", rekao je Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba u razgovoru za televiziju N1 .

Na pitanje zašto je stranku nazvao baš Bandić Milan 365, da li da bude prvi na listama bandić odgovara: "Ja bih nosio sve izborne jedinice da zakon to dopušta. Kako ne dopušta, dosjetio sam se ovog."

Na pitanje je li Milanović uspješan premijer Bandić odgovara: "Tri godine su 'ćorili' i sad 6 mjeseci pojačavaju pred izbore. Neka presude građani. Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Ovo što su tri i pol godine radili ne ulijeva povjerenje. Mi na izbore idemo s građanima, koji su nam pravi koalicijski partner i nitko bez nas neće moći formirati buduću Vladu"'.


"Svaka pozicija koju mi daju građani na izborima. Sve za građane - jer se nisam rodio pa neću ni umrijeti kao gradonačelnik Zagreba. Nakon mjesec-dva dana vidjet ćemo što i kako. Hrvatskoj treba pametna, energična ruka", rekao je Bandić.