Grabar Kitarović: Neka Josipović kaže je su li pregovori za ulazak u EU bili promašena politika

Tomislav Karamarko, Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik HDZ-a, HDZ, Kolinda Grabar Kitarović, HDZ-ov kandidat, HDZ Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, HDZ, HDZ RH, za predsjedničku kampanju , HDZ-ov kandidat, predsjednički kandidati, Kolinda Grabar Kitarović, HDZ RH,  predsjednička kandidatkinja HDZ-a , Kolinda Grabar Kitarović, Ivo Josipović, Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović,  predsjednički kandidat, predjednički izbori, Kolinda Grabar Kitarović, Angela Merkel, čestitka, Kolinda Grabar Kitarović, vojislav šešelj, Kolinda Grabar Kitarović, Kolinda Grabar Kitarović, Agrokor, Ivica Todorić

...što misli pod time da je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija za njezina mandata vodilo krivu politiku, podsjetivši da je otvorila i vodila pregovore za članstvo u Europskoj uniji.

"Neka Ivo Josipović kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku? U vrijeme dok sam bila ministrica otvorila sam i vodila pregovore za članstvo u Europskoj uniji. Povela Hrvatsku na putu u članstvo u NATO-u. Hrvatska je izabrana u članstvo Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda", odgovorila je Josipoviću Kolinda Grabar Kitarović i pozvala ga neka kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku.

Na svojoj Facebook stranici upitala je što je bolje kada se to usporedi s s njegovih pet godina mandata. "Usporedite to s njegovih pet godina nikakvih rezultata i recite mi što je bolje? Veselim se sučeljavanju s njime!", napisala je Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju na svojoj Facebook stranici.

Predsjednik Republike i predsjednički kandidat Ivo Josipović u subotu je na primjedbu njegove protukandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović da je u svom mandatu potrošio 240 milijuna kuna da bi šutio i "nesposobnu Vladu ne bi pozvao na odgovornost" odgovorio da je ona u samo jednoj godini kao ministrica na promašenu vanjsku politiku potrošila 530 milijuna kuna. "Očito je krenula na tečaj računovodstva", izjavio je.

izvor: Hina