Gotovina i Markač prognoziraju pobjedu hrvatske reprezentacije

Ante Gotovina, Mladen Markač, Hrvatska reprezentacija, podrška, Ante Gotovina, uhićenje, Ante Gotovina, Hrvatska, izbori
"Moja prognoza je 2:1 za Hrvatsku", rekao je Markač

Na svečanoj sjednici benkovačkog Gradskoga vijeća u povodu Dana Grada uručene su povelje počasnih građana umirovljenim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, koji su na zamolbu novinara prognozirali pobjedu Hrvatske protiv Brazila na večerašnjem otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva.
»Nadam se da će večeras biti pobjeda Hrvatske. Teško je prognozirati rezultat, ne bih želio nagađati, ali vjerujem u naše momke. To su dobri momci, imamo super izbornika i zato sam siguran da imamo šanse«, izjavio je Gotovina.
»Moja prognoza je 2:1 za Hrvatsku. Vjerujem našem izborniku, vjerujem da su dečki dobro pripremljeni, imamo dobru reprezentaciju i moramo biti uvjereni u jedan dobar rezultat«, istaknuo je Markač.
Upitan misli li da reprezentativcima nedostaje ratničkoga, odnosno natjecateljskoga duha, general Markač je rekao da nogometašima ne nedostaje duha, da čitava Hrvatska živi sa svojom reprezentacijom te da se nada pobjedi.

Hina