General Ante Gotovina podržao predsjedničkog kandidata

Ante Gotovina, Kolinda Grabar Kitarović,  predsjednički kandidat, predsjednički izbori, Ante Gotovina, presjednički izbori, Kolinda Grabar Kitarović,  predsjednički kandidat,  predsjednička kandidatkinja HDZ-a , Kolinda Grabar Kitarović, predsjednički kandidati, predsjednički izbori,  predsjednička kandidatkinja HDZ-a
S deset tisuća kuna, koje je donirala tvrtka Adriatik gradnja u vlasništvu člana Predsjedništva HDZ-a Željka Dilbera i Ante Gotovine, umirovljeni general je ipak podupro Kolindu

Umirovljeni general Ante Gotovina podupro je Kolindu Grabar Kitarović - donacijom za kampanju.

Na listi donatora je i tvrtka Adriatik gradnja u suvlasništvu Ante Gotovine. Umirovljeni general prije desetak dana kazao je kako ne misli podržati ni jednog kandidata, ali je sada ipak, donacijom u kampanji, aktivno podržao.

Nijednom predsjedničkom kandidatu neću dati svoju podršku, građani su tu da izaberu sami, rekao je novinarima Ante Gotovina na proslavi obljetnice 72. bojne Vojne policije HV-a na kojoj je nazočila i Kolinda Grabar Kitarović. Poslije svečanosti, Kolinda Grabar-Kitarović i general Ante Gotovina su zajedno s prijateljima otišli na ručak.

S deset tisuća kuna, koje je donirala tvrtka Adriatik gradnja u vlasništvu člana Predsjedništva HDZ-a Željka Dilbera i Ante Gotovine, umirovljeni general je ipak podupro Kolindu.

Tvrtku je Dilber osnovao 2010. dok je Gotovina još bio u haškom zatočeništvu.

direktno.hr