Fra Mario Knezović: Domovina koju danas svečano pokapaju

Tko će im danas objasniti da te pokopane danas ulaskom Hrvatske u EU iznova pokapamo. Kod prvoga pokopa pokopali smo njihova tijela, a danas pokapamo njihove ideje za koje su ginuli.

Nisam nikakav skeptik i čovjek bez nade niti želim širiti depresiju. Čovjek sam koji se pokušavam svrstati u red onih koji žele reći istinu u zemlji gdje su obmana i laž nova ideologija zaluđenih elita koje ojađeni narod vode u zajednicu naroda gdje ćemo vječno za sebe pričati da smo europejci, a oni će nas uvijek doživljavati kao pleme i balkansku neciviliziranu rulju koja se uvalila u EU kako bi se najeli kruha.

Hrvatska danas umire uz svečane zvuke europske himne i u špaliru licemjera koji su nas tijekom rata ostavili da ginemo. Hrvatskoj ne mogu reći: Pokoj ti duši! Davno su strvinari, profiteri i političari tu dušu prodali i iz nje protjerali. No, uskrsnut će moja Domovina kad Berlin i London uđu u neplodan brak i kad tako sami ispišu natpis svoga nadgrobnoga spomenika. Voli vas fra Mario, "nacionalist" i "balkanoid" za one koji se klanjaju tornju u Parizu i koji umjesto Gospe ljube Mona lizu!

Bio bih vrlo sretan da mi netko za 10 ili 20 godina ovo pročita i kaže kako sam bio u zabludi! Ovaj put ću moliti Boga da budem u krivu i neka Bog čuva, kako prljaci pjevaju, "naše golubove i sirotinju, jer bogati se i onako za sebe pobrinu"!

fra Mario Knezović/ frama-posusje.com