Državljanin BiH zatočio i seksualno napastovao maloljetnicu na jadranskom otoku

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij

Nakon što joj je obećao dobar posao i primanja u svom restoranu u Austriji, 57-godišnji državljanin Hrvatske i BiH djevojku (16) umjesto prema Austriji, poveo je na jedan otok u Dalmaciji gdje je zatočio i seksualno napastvovao, te je pokušao silovati.

On je priveden sudiji Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu za bludne radnje i trgovinu ljudima. Trenutno se nalazi u pritvoru

Govorio joj je da će u Austriji, gdje on živi, bolje zarađivati nego kod kuće u Bosni i Hercegovini, ili Hrvatskoj, da će raditi u njegovu restoranu, gdje radi i njegova kćerka, da će upoznati druge djevojke, da će joj biti zabavno, a pogotovo u slobodno vrijeme.

Uvjeravao ju je da će dnevno zarađivati između 35 i 40 eura, a poslije, ako se pokaže vrijednom, dobit će veću odgovornost i veća primanja.

Po dolasku u Dalmaciju, 57-godišnjak je 16-godišnjakinju zaključao u sobu u apartmanu, a kasnije joj ulazio u sobu i dirao je, piše Slobodna Dalmacija.

Njen vrisak čula je susjeda koja je došla na vrata apartmana, a nakon što ih je otvorio 57-godišnjak, djevojka se provukla kroz vrata i pobjegla. Za djela koja mu se stavljaju na teret mogao bi dobiti kaznu zatvora od tri do 15 godina.