Dragan Paravinja pretučen u zatvoru

Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, ubojstvo, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, azil, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, izručenje, silovanje, Dragan Paravinja, presuda, Dragan Paravinja, izručenje, sud, Dragan Paravinja, zatvor, prijetnje, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, kazna, zatvor, BIH, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, pretučen, zatvor, Dragan Paravinja, pokušaj samoubojstva, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, ubojstvo, presuda, Dragan Paravinja
...objavio je portal Šibenik.in.

Paravinja je zatvorskim čuvarima rekao da je nekoliko puta udaren šakom u glavu, zbog čega ga bole obraz i uho. Tražio je da ga odvedu doktoru, što mu je i ispunjeno.

Tko je napao Paravinju i zbog čega, za sada nije poznato. Ankica Giljanović, Paravinjina braniteljica po službenoj dužnosti, s ovim slučajem nije upoznata.

"Ne znam za slučaj, ali i ne moram ja, kao braniteljica po službenoj dužnosti to znati osim ako mi netko ne javi. U ovom trenutku za to ne znam", kaže Giljanović.

Podsjećamo, na Županijskom sudu u Šibeniku počelo je ponovljeno suđenje Paravinji za ubojstvo i silovanje Antonije Bilić. Sudski postupak se ponavlja zato što je Vrhovni sud djelomično ukinuo izvornu presudu, kojom je Paravinja osuđen na 40 godina zatvora.