Doktoricu Asju Tukić ubila žena?

policija
... u Trogiru, nastavljena je lošim vijestima za inspektore. Sigurnosne kamere postavljene 50-ak metara od ulaza u zgradu, na parkiralištu, koje su možda uhvatile kadar s ubojicom, nisu radile.

No, kako se doznaje od izvora uključenog u istragu, na mjestu zločina je pronađen važan, možda i ključan trag - u lokvi krvi ostao je djelomičan trag sandale, i to malog stopala, a gotovo je sigurno kako je u pitanju broj 37. Što sugerira da policija trenutno traga za - ženom.

Nesretna doktorica, omiljena među kolegama, u ponedjeljak je oko 9.30 otišla iz svog stana u Splitu, u Varošu, prema Trogiru kako bi ispratila turiste iz apartmana na posljednjem katu kuće, te sredila nekretninu za iduće goste koji su dolazili oko 14 sati.

Javila se prijateljici nešto prije 11 sati, no nedugo nakon toga je ubijena - nije se javljala novim gostima, koji su nazvali njenu kćerku. Ona je ipak obavijestila oca, bivšeg supruga Asje Tukić, s kojim je žena ostala u dobrim odnosima, te je upravo Željko otišao do Trogira provjeriti šta se događa.

On je oko 13.45 sati zatekao strašan prizor i odmah nazvao policiju. Doktorica koja je pomagala drugima kad god je mogla te se nije libila raditi i održavati apartmane bez obzira na kćerkine molbe, ubijena je u tom vremenskom intervalu.