Dnovinari u službi političkih krajputaša!

Pero Ćorić, HSP AS H, Pero Ćorić, HSP AS H, HSP dr. Ante Starčević, Pero Ćorić, Kaufland, HSP AS H, ikona, HSP AS H, hsp ante starčević, Pero Ćorić, Pero Ćorić, Tomo Medved, HSP AS H
Pa ponovimo gradivo i prisjetimo se da neutemeljeni napad indexovog novinara Vojislava Mazzocca na ministra branitelja Tomu Medveda neodoljivo podsjeća na napad koji se prije dvije godine u ovo vrijeme odvijao iz svih medijskih oružja i debelo ispod pojasa prema tadašnjem predsjedniku HDZ-a i dopredsjedniku Vlade RH Tomislavu Karamarku. Napad je utoliko sličniji jer se odvijao preko članova njegove uže obitelji. Tada sam kao dio vladajuće većine poručio da uplitanje obitelji u bilo koju razinu političke borbe nije primjereno i nije prihvatljivo. Ovim putem u ime velike većine istinskih pravaša okupljenih oko mene i HSP AS te političkog projekta DESNO izražavam punu potporu hrvatskom vitezu i ministru branitelja Tomi Medvedu te najoštrije osuđujem napad na članove njegove obitelji.

Osobno sam prije nešto više od dvije godine zagovarao da se ugasi Ministarstvo branitelja ako će biti vođeno na način kako ga je vodio Predrag Matić ili Jadranka Kosor. Svrha takvog ministarstva je bilo pogodovanje povlaštenim braniteljskim udrugama, a oni su im to obilato vraćali organiziranjem fiktivnih prosvjeda i kasnovečernjim roštiljadama. Dolaskom Tome Medveda na čelo Ministarstva branitelja stvari su se radikalno promijenile na bolje te mu potporu dajem i kao hrvatski dragovoljac koji iza sebe ima 1508 dana borbenog sektora u Domovinskom ratu.

Dobro znamo da ono što je dopušteno jupiteru nije dopušteno volu te u skladu s tim pozivamo Tomu Medveda da ne nasjeda na ove razrađene spinove. Nekoliko stranica bi mi trebalo da podsjetim hrvatsku javnost o pogodovanju užim članovima obitelji s poslovima teškim više desetaka pa i stotina milijuna kuna. Tu ćemo sresti bivše supruge, sadašnje, pa opet bivše, pa opet sadašnje... sve sa ciljem iznalaženja rupa u šupljim hrvatskim propisima. Aktualna Vlada bit će zapamćena da je otišla i korak dalje te donosi zakone prilagođene takvim interesnim skupinama.

Koristim prigodu da još jednom lijevo-liberalnim medijima čestitam na postignutim uspjesima. Oni su zaustavili lustraciju rušenjem Tomislava Karamarka, oni su si izabrali Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a, oni su si izabrali vodstvo HDZ-a, oni su si izabrali Vladu Andreja Plenkovića, ... i oni stvaraju i održavaju trgovačku većinu ali i čiste teren za nadolazeće izbore sve u službi političkih krajputaša koji su u Hrvatsku stigli s bruxelleskih tepiha.

Vladajući su zakupili civilni sektor, veliki dio braniteljskih udruga od HVIDRA-e do eutanaziranog Stožera za obranu hrvatskog Vukovara te dio navodne hrvatske desnice. U tijeku je čišćenje vlastitih redova. Joseph Daull izjavio je da nije samo promatrao prethodne parlamentarne izbore u RH nego u njima aktivno sudjelovao, isto se može reći i za Andreja Plenkovića i njegove bruxelleske birokrate da aktivno sudjeluju u pokušaju zatiranja hrvatske desnice, a posebice pravaške scene.

Kao što bi rekao Zdravko Mamić... "nećete razbojnici"!


Glavni tajnik HSP AS
Pero Ćorić