Đapić: Šape k sebi Milorade! Ne diraj HOS

anto đapić, priopćenje za javnost, hos, anto đapić, Hrvatska, jasenovac

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske i predsjednik Demokratskog saveza nacionalne obnove-DESNO Anto Đapić uputio je oštro priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

Šape k sebi Milorade! Ne diraj HOS, ostavi se zla i patroniziranja hrvatskog naroda, nauči se konačno cijeniti milost koju i ti i tvoja politička subraća uživate, a ničim ju niste zaslužili izuzev milosrđem i dobrotom hrvatskog naroda.

Ne razbuđuj u junacima HOS-a bliska sjećanja, ne potiči gnjev ratnika i pobjednika, jer bi se tebi i tvojim srpskim jurišnicima moglo razbiti o glavu, mogla bi vam vatra u srcima tih junaka spržiti šape, puno nemilosrdnije nego devedesetih.

Ovo je Hrvatska, naučite jednom za uvijek i budite ponizni pred tom činjenicom. HOS- ova Hrvatska je mati svakom odanom, lojalnom i dobronamjernom čovjeku, mi ne ponižavamo poražene kao što su radili tvoji Srbi i tvoji lažni antifašisti, ali u našoj Hrvatskoj neće nitko, pogotovo tvoj SNV ponižavati nas.

Upozoravam upravu Zagreba na drskost i neprijateljstvo zahtjeva za zabranom udruga HOS-a, najozbiljnije upozoravam hrvatsku državu - ne igrajte se vatrom, ne prelazite granicu i srpskim Pupovčevim provokatorima stavite do znanja gdje im je mjesto.

Nije dobro da to HOS radi, a uradit će ponovo ako bude trebalo.

Za Dom Spremni je naša svetinja, bili smo i bit ćemo spremni za svoj Dom i to se nikada neće promijeniti dok je hrvatskog naroda. Razumni ljudi bi to morali znati, a ako nemaju poneki kao Pupovac dovoljno mudrosti da to shvate, imat će ga i imat će ih tko dobronamjerno poučiti da je spremnost za svoj dom moralni imperativ.
 
Predsjednik stranke DESNO
Anto Đapić.