Dijana Čuljak: Mogu se jedino javno spalit i zadovoljit kolege novinare

No description
Vezano za uhićenje biznismena Vladimira Selliera Šelebaja net.hr telefonski je razgovarao s njegovom bivšom suprugom i poznatom HTV-ovom voditeljicom Dijanom Čuljak Šelebaj.

"Ne mogu komentirati ništa oko uhićenja bivšeg supruga jer ne znam o čemu se radi i za što ga se tereti", izjavila je Čuljak za Danas.hr

Za uhićenje bivšeg supruga Čuljak je tvrdi doznala od kolega novinara.

Na upit je li pozvana na obavijesni razgovor u policiju s obzirom da se i njezino ime spominje vezano uz tvrtku Core Media preko koje je Šelebaj navodno 'prao' novac, a zbog čega je navodno uhićen, rekla je da nema s time ništa.

'Direktor je odgovoran'

"Kako da ja vama to objasnim? Ma mogu ja biti vlasnica svega, ali zna se tko je odgovorna osoba. Odgovoran je direktor", pojasnila nam je Čuljak.

Mišljenja je kako njezino ime s 'pranjem' novca i sukobom interesa dok je bila u braku sa Šelebajem dovode u vezu neki novinari.

"Što da vam kažem osim da se još jedino mogu javno spalit i zadovoljit neke kolege novinare", završila je Čuljak Šelebaj te zabrinuto zaključila kako ide po dijete u školu i da ne zna kako će joj objasnit ovu situaciju.

Inače, brakorazvodna parnica Dijane Čuljak Šelebaj i Vladimira Selliera Šelebaja je u tijeku.

Podsjetimo, kako smo tijekom dana izvještavali Vladimir Šelebaj-Sellier uhićen je na granici tijekom izlaska iz Hrvatske.